Ny bild av mig själv

Jag har haft en blogg för längesen men jag uppdaterande den aldrig och det hände aldrig något speciellt att skriva om, det var mest för att va modern som alla andra på den tiden. Men ärligt jag var aldrig modern det vet jag nu.  
Jag insett att det faktiskt fungerar lite som terapi, att jag kan skriva av mig eller lägga upp min musik eller mina tavlor av de nakna kvinnorna eller bara skriva av mig om tankar jag har. 
 
Finns en fundering från många varför jag målar nakna kvinnor, jag tycker det är en behändlig form, den nakna kvinnokroppen ska man absolut inte skämmas för och ja jag tycker helt enkelt att det är fint. Så ni som har invändningar kan skutta vidare. 
 
Sen när vi kommer till musiken så är jag verkligen helt och hållet såld till country även fast jag jobbar rätt intensivt med R&B och mer åt hiphop hållet, men när jag sätter mig med gitarren så blir det sing and songwriter, med country i tankarna. 

Tänker mig att jag ska skriva ett kort inlägg bara så alla får veta vad detta är och jag använder namnet Mrs Sophie som "artname" så ni som undrar över det fick svar nu.
 
Tjing 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mrs Sophie

I'm just a small town girl, living in a lonely word. Maybe I should take the midnight train going somewhere ?

RSS 2.0